Ara

22.11.2022  ve 30.11.2022 tarihlerinde  Kurumumuz personelleri Nesibe Büşra AKDANA, Yunus Emre DEMİR, Nihat ZENGİN, İsmail  GÜŞLÜ ve Kamilcan GÜLSEREN tarafından mahremiyet eğitimleri verilmiştir. 117 kız öğrenci, 126 erkek öğrenci olmak üzere toplam 243 öğrenci eğitimlerden faydalanmıştır. Bizi ağırladıkları için okul yönetimi ve öğretmenlere ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

29 Eylül 2022 tarihinde Bölgemizde bulunan Müdür Yardımcılarımıza RAM, Destek Eğitim Odası ve BEP konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdik. Katılan okul idarecilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTISI SİMAV HALK EĞİTİM MERKEZİ KONFERANS SALONUNDA 22.09.2022 TARİHİNDE SAAT: 14.00'DE GERÇEKLEŞTİ. TOPLANTIYA EĞİTİM BÖLGEMİZDEKİ (SİMAV, PAZARLAR, ŞAPHANE, HİSARCIK) REHBER ÖĞRETMENLER KATILIM SAĞLADI.

Mrt

Yıllık plan çerçevesinde bölgemizde bulunan okulların rehberlik servisi ve özel eğitim sınıfları ziyaret edilmiştir. Bizi ağırladıklarından dolayı okul yönetimi ve öğretmenlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.