KÜTAHYA / SİMAV - Simav Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Rehberlik İhtiyaç Belirleme Anketleri (RİBA Formları) ve Sonuç Çizelgeleri

Anketlerin uygulanması sürecindeki iş ve işlemlerin yönergeler doğrultusunda yapılması önem taşımaktadır. Ribaların doldurulmasında sınıf rehber öğretmeni, Okul Psikolojik Danışmanı/Rehberlik Öğretmeni,   Rehber öğretmen bulunmayan okullarımızda ise bu görevler ilgili müdür yardımcısı görevlidir.

Doldurulan formlardan ilgili kademenin "OKUL SONUÇ ÇİZELGELERİ"ni EXCEL formatında 12 HAZİRAN 2023 tarihine kadar simavrehberlik@gmail.com adresi üzerinden kurumumuza gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için 0274 513 51 55 telefon numarasından kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz.

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul rehberlik programlarının hazırlanmasında kullanılmak üzere okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademeleri için hazırlanan Öğrencilerin Rehberlik İhtiyaçlarının Belirlenmesi Anket Formları ve sonuç çizelgeleri MEB/ORGM web sitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri- Formlar ve Ölçme Araçları sekmesinde yayınlanmıştır. Formlara aşağıdaki linklerden de ulaşabilirsiniz.

*** RİBAları uygulamaya başlamadan önce sınıf sonuç çizelgelerindeki yönergeleri mutlaka okuyunuz.

Okul Öncesi Kurumlarının Kullanacağı Formlar:

*** Veli Anketi Sınıf Rehber Öğretmeni tarafından,Öğretmen anketi Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen yoksa sorumlu Okul Müdür Yardımcısı tarafından uygulanacaktır.

*** Veli ve öğretmenlerin %30 una uygulanması yeterlidir.

****Öğrencilere uygulanmayacaktır.

Okul Öncesi Veli Anket Formu

Okul Öncesi Öğretmen Anket Formu

Okul Öncesi Sınıf Sonuç Çizelgesi

Okul Öncesi Okul Sonuç Çizelgesi (Doldurulduktan sonra RAM'a gönderilecektir.)

İlkokulların Kullanacağı Formlar:

*** 3. ve 4.Sınıf öğrencilerine uygulanacaktır.

*** Öğrenci ve Veli Anketi Sınıf Rehber Öğretmeni tarafından, Öğretmen anketi Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen yoksa sorumlu Okul Müdür Yardımcısı tarafından uygulanacaktır.

İlkokul Öğrenci Anket Formu

İlkokul Veli Anket Formu

İlkokul Öğretmen Anket Formu

İlkokul Sınıf Sonuç Çizelgesi

İlkokul Okul Sonuç Çizelgesi (Doldurulduktan sonra RAM'a gönderilecektir.)

Ortaokulların Kullanacağı Formlar:

Ortaokul Öğrenci Anket Formu

Ortaokul Veli Anket Formu

Ortaokul Öğretmen Anket Formu

Ortaokul Sınıf Sonuç Çizelgesi

Ortaokul Okul Sonuç Çizelgesi (Doldurulduktan sonra RAM'a gönderilecektir.)

Ortaöğretim Kurumlarının Kullanacağı Formlar:

Lise Öğrenci Anket Formu

Lise Veli Anket Formu

Lise Öğretmen Anket Formu

Lise Sınıf Sonuç Çizelgesi

Lise Okul Sonuç Çizelgesi (Doldurulduktan sonra RAM'a gönderilecektir.)

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 16:29 - Görüntülenme: 342
Kaynak: MEB/ORGM