"Deprem Sonrası Psikoeğitim Programı" Öğrenci Oturumları (Öğretmen Rehberi)

Öğrenci oturumları 23 Şubat 2023 Tarihinde uygulanmaya başlanacaktır. Oturumların ardışık günlerde yapılmaması şartı ile iki hafta içerisinde tamamlanması, aynı gün olan oturumların ardışık ders saatlerinde yapılması esastır. Uygulama sonrası okul psikolojik danışmanı/Rehberlik Öğretmeni bulunan okulların eğitim uyguladıkları öğrenci sayılarını okul psikolojik danışmanı/Rehberlik öğretmenine iletmeleri, okul psikolojik danışmanı/Rehberlik Öğretmeni bulunmayan okulların ise öğrenci sayılarını toplu bir şekilde simavrehberlik@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.  Psikoeğitim Programı Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eylem Planının 3. Aşaması doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Deprem Sonrası Psikososyal Destek Eylem Planına buradan ulaşabilirsiniz.

Programla ilgili dökümanlara buradan ulaşabilirsiniz. (Program süresince Deprem Başlığı altındaki dökümanlar kullanılacaktır.)

15-02-202315-02-2023

Yayın: 15.02.2023 - Güncelleme: 15.02.2024 09:22 - Görüntülenme: 351